Krajalnica do wedlin sklepowa

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane również w fabrykach restauracyjnych jak również marketach spożywczych. W grup firmy decydują się na zakup urządzenia będącego do cięcia sera i wędlin. Należy zawsze mieć, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w zakładach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia ukazują się znacznie większą wydajnością niż urządzenia dane do praktyki w biznesie, gdzie stosowane są również do cięcia mniejszych liczb towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na wymaganie klienta, ale również sprzedawane w całości krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i efektywność pracy dzięki dobrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki wykonują się w z góry określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma być ładowany w końca dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie liczona przez danie. Istnieje ostatnie droga posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu również możemy wygodnie kroić biorąc w ostatnim planie nasadkę dociskową daną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest jeszcze zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w większości wykonane są z aluminium - czynniki mające styczność z wynikami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one mniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.